Mivel hamarosan kezdődik a nyári szünidő, a gonosz Könyvtáros Könyvmoly megpróbálja átvenni a könyvtár felett az uralmat. Az a szándéka, hogy az összes könyvet szétrágja, mert így tudná az állományt a leggyorsabban apasztani. Persze ennek sem a könyvtári dolgozók, sem az olvasók nem örülnek, hiszen, ha minden könyv eltűnik a könyvtárból, akkor sajnos sokan munka- és könyv nélkül maradnak.

A kedves Troll Könyvtáros nem szeretné, hogy ilyen csúfság megessen a könyvtárral, ezért elhatározta, hogy mindenképpen megállítja gonosz kollégáját. A Könyvmoly minden útjába eső könyvet, pénzt és cafeteria-jegyet szétdobál, de Troll Úrnak össze kell gyűjtenie a pénzt, hogy egy új könyvtárat tudjon belőle létrehozni. Ehhez viszont szükséges, hogy a feléje repülő könyveket elkerülje.

Amennyiben Ön is elítéli az effajta könyvapasztást és szereti a könyvtárat, kérjük segítsen Troll Úrnak! A kurzormozgató billentyűkkel (nyilak) lehet a képernyőn mozgatni kedves szőrmók könyvtárosunkat. Van egy emelvény is, melyre fel tud lépni a kis troll, ezt egérrel mozgathatjuk. A cél az, hogy sok pénzt összegyűjtsünk Troll Úrral, hiszen akkor könnyebb lesz egy szép könyvtárat létrehozni. Egy biztos, ha ez egyszer sikerül, akkor Könyvmoly Úrat ki kell onnan tiltani! (Forrás: Sparetimeplayer.com | ambrusa)



««« Vissza