Sok dolguk van a Macikönyvtárosoknak is mostanában, nem csak az emberkönyvtárosoknak… Segítsünk Macinak, hogy rendet tudjon tartani a könyvtárban!

A Macikönyvtárban igen sok könyv halmozódott fel a dobozban. Macinak a könyveket vissza kell helyeznie a polcokra. Nehezíti kicsit a dolgát, hogy a könyveket a Dewey-féle Osztályozási rend szerint kell a polcokra pakolnia. (a Space billentyű megnyomásával kapunk erről egy kis segítséget).

Macinak azért is nehéz a dolga, mert miközben pakolgatja a könyveket néhány könyvtári olvasó a falra firkálgat, és olyan is akad, aki hangosan hahotázik. Ezeket a rendetlenkedőket is meg kell büntetnie. Ráadásul Macinak állandóan korog a gyomra, ezért időnként a csoki-automatát is meg kell látogatnia.

Az „A” billentyűvel halad a Macikönyvtáros balra, a „D” billentyűvel jobbra mozoghat, a „Space” billentyűvel, pedig a feladatokat tudja végrehajtani. Segítsünk neki, azzal, hogy mi irányítjuk a mozgását és a munkáját. Vigyázzunk, mert a munkaidő hamar lejár! (Forrás: IDKWID Games | ambrusa)



««« Vissza